Het videoplatform bij ThePostOnline
RVPP
 
avatar
     
Videos

VIDEO – Signalementloze ‘jongeren’ terroriseren speelpleintje en sloopflat IJmuiden

Tags:

IJmuiden wordt geplaagd door geluidsoverlast, omdat ‘jongeren’ ’s nachts de ruiten van een sloopflat aan het Pleiadenplantsoen ingooien. Diezelfde ‘jongeren’ hangen rond op een speelplaats in de wijk, zodanig dat kinderen er niet meer kunnen en durven spelen.

Een bewoner doet tegenover RTV Noord-Holland zijn verhaal. Wij hopen voor die mijnheer, die ook meldt dat zijn kleinkinderen niet op de speelplaats komen en dat hij wordt uitgescholden als hij er iets van zegt, dat zomaar openlijk een probleem aankaarten niet leidt tot ‘jongeren’ die verhaal komen halen.

Zo gaat dat namelijk nogal eens met ‘jongeren’ in Nederlandse wijken namelijk, die weten ook wel dat de politie niet veel meer kan doen dan ‘wat vaker langsrijden’. ‘Jongeren’ zijn bovendien altijd in een groepje en als er iets gebeurt, zeg, een steen door de ruit of een kleuter weggepest van een speelplaats, dan weet iedereen dat het dát groepje was maar niet wie in het groepje precies. Dus kan er niks aan gedaan worden.

Zelfs als ‘jongeren’ die wijken terroriseren, zo dom zijn hun geweldpleging en intimidatie zelf op video vast te leggen, heeft dat exact nul gevolgen. Dan komt er een hippe platenbaas die zelf in een ‘jongeren’vrije wijk woont en die noemt je dan ‘de stem van je generatie’ en geeft je een contract.

Dus. Succes met de ‘jongeren’, IJmuiden.

VIDEO – Signalementloze ‘jongeren’ terroriseren speelpleintje en sloopflat IJmuiden

 
 
 
 
 
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.