Het videoplatform bij ThePostOnline
RVPP
 
TPTV

Doe mee

Wij zijn altijd op zoek naar nog meer kwalitatief goede content. Schroom niet ons te contacten. Klik hier om te zien hoe je ons het beste kunt bereiken.

Besef wel, we zijn kritisch. We weren scheldkannonades en de filmpjes die we posten moeten uiteraard aan basale technische kriteria voldoen, zoals goed geluid, scherp beeld met een niet al te lage resolutie. Maar het blijven primair de redactionele criteria waar we jouw bijdrage op toetsen. Is wat je vertelt origineel, zit er nieuws in en/of voegt het iets toe aan het (maatschappelijk) debat? Verder dien je je natuurlijk aan de wet te houden. Hoed je voor smaad en ook bijvoorbeeld het verwerken van teksten, beeldmateriaal en/of audio (muziek-track) waar je de rechten niet van hebt (gecleard) is uit den boze.

Je kunt ons een filmpje sturen (bijvoorbeeld via WeTransfer) en ons vragen het te posten of het zelf uploaden naar YouTube, zodat wij het op onze site kunnen embedden.

Heb je een idee voor een te maken filmpje en wil je ons het concept voorleggen, voor je tijd en energie steekt in het maken? Stuur ons een mailtje en licht het plan toe. Het is natuurlijk mogelijk dat we het concept zien zitten, jou dat ook laten weten, maar de uiteindelijk uitvoering ons niet bevalt. En dat we het resultaat van je noeste arbeid dan toch niet opnemen. Maar we kunnen je verzekeren dat we niets liever hebben dan dat derden, dus ook jij, ons helpen de site te verrijken met boeiende bijdragen. Beschouw dit als een vriendelijke oproep om je bij ons team aan te sluiten. Creëer een spraakmakend filmpje en go viral.

 
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.