Het videoplatform bij ThePostOnline
RVPP
 
TPTV

Colofon

TPTV, het videoplatform bij ThePostOnline, is een initiatief van RVP Produkties bv in Amsterdam. De redactionele eindverantwoordelijkheid van TPTV ligt bij René van Praag. [Volg René op Twitter.]

De redactionele invulling van TPTV wordt nauw afgestemd op die van ThePostOnline (tpo.nl), onder hoofdredactie van Bert Brussen. Ook al zijn beide sites, TPTV en ThePostOnline, geheel onafhankelijk, er wordt onderling intensief samengewerkt en overlegd om jou als gebruiker een coherent geheel aan te bieden, waarbij de content (met name filmpjes) ‘aan deze kant’ een, naar wij hopen, welkome aanvulling vormen op de berichten bij ThePostOnline. Redacteuren van ThePostOnline verschijnen bij TPTV ook veelvuldig voor de camera of stellen buiten beeld vragen aan de boven ons gestelden die je ziet.

TPTV biedt – net zoals ThePostOnline – een podium aan mensen met de meest uiteenlopende meningen. Daarmee zijn de geventileerde opinies waar wij jou mee confronteren de opinies van wie je hoort of leest, en niet officiële standpunten van TPTV.

Enkele van de redacteuren en opinion leaders waarvan je bijdragen vindt op TPTV:

Chris Aalberts
Astrid Bosch
Keesjemaduraatje
René van Praag

Wil je jouw naam ook terugzien in bovenstaand lijstje? Wij zijn altijd op zoek naar nog meer kwalitatief goede content. Schroom niet ons te contacten. Klik hier om te zien hoe je ons het beste kunt bereiken. En hier lees je wat meer over waar we naar op zoek zijn.

 
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.