Het videoplatform bij ThePostOnline
RVPP
 
avatar
     
islamdebat

Kamermeerderheid wil korting op geld voor Palestijnse Autoriteit

Wilders hekelt de PvdA, de enige grote partij die het initiatief niet steunt

De Tweede Kamer heeft een motie aangenomen die de regering oproept er voor te zorgen dat de Palestijnen voortaan miljoenen euro’s minder steun ontvangen uit Nederlandse en Europese potten. Waarom? Omdat de PA/PLO ‘salarissen’ uitkeert aan terroristen die vastzitten in Israëlische gevangenissen. Daar wil men niet aan mee betalen en vandaar – zo is de redenatie – dient er te worden gekort op de subsidie aan de PA, tenzij de PA/PLO deze uitkeringen stopzet, hetgeen niet snel zal gebeuren. Van alle grote partijen was alleen de PvdA niet voor dit plan. Daar hebben Voordewind (CU) – die al jaren voor deze zaak strijdt -, Van Klaveren (VNL) en Wilders (PVV) geen goed woord voor over.

 
 
 
 
 
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.