Het videoplatform bij ThePostOnline
RVPP
 
avatar
     
nieuws en politiek

Ook ‘vrijheidsstrijders’ die burgers doden worden als helden vereerd

Exclusief TPTV-interview met voorzitter Palestinian Prisoner’s Society in zijn Ramallah HQ

Professor Avi Bell, verbonden aan Bar-Ilan University Faculty of Law, voorziet de uitspraken van Fares van commentaar. || Exclusief TPTV-interview met Qaddura Fares, voorzitter van Palestinian Prisoner’s Society (PPS), in diens HQ te Ramallah. Ook een Palestijnse activist die Israëlische burgers heeft gedood is volgens de PPS-voorman een held. || De PLO draagt zorg voor het levensonderhoud van de gezinnen waarvan de kostwinner in Israël een gevangenisstraf uitzit. Daarnaast keert de PLO aan de gevangen ‘vrijheidsstrijders’ maandelijks een ‘salaris’ uit. Ook aan diegenen onder hen die burgers hebben gedood.

 
 
 
 
 
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.