Het videoplatform bij ThePostOnline
RVPP
 
avatar
     
nieuws en politiek

Biograaf Van der Laan verklapt scoops uit nieuwe boek

conclusie: Van der Laan verdiept zich niet in de islam, zoals een Wilders dat doet

Vrijdag 20 mei verschijnt een omvangrijke biografie van de Amsterdamse burgemeester Van der Laan (PvdA). TPTV had een exclusief interview met de auteur, Kemal Rijken. Daarin vertelt de biograaf wat de grootste scoops zijn in het boek en beschrijft hij hoe Van der Laan zich opstelt in het islamdebat. Hij vertelt onder andere dat Van der Laan niet bepaald veel literatuur verslindt over het onderwerp. Ook deelt Rijken met ons het nieuwtje dat Van der Laan in zijn jeugd zeker twee keer tijdens een autorit achtervolgd werd door de politie. Als joyrider had de jonge Van der Laan toen nog geen rijbewijs.

 
 
 
 
 
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.