Het videoplatform bij ThePostOnline
RVPP
 
avatar
     
nieuws en politiek

‘Eurabia is realiteit geworden’

[OPINIE] mini-college over islamisering

Tags: ,

E.J. Bron signaleert

De blogger E.J. Bron speurt het internet af naar uitingen die hij opmerkelijk vindt.


Het aantal artikelen dat is geschreven en het aantal video‘s dat is gemaakt over de islamisering van het Westen zijn legio. Bovenstaande video is daar een nieuw voorbeeld van en geeft een goed beeld van wat nu eigenlijk die islamisering inhoudt. Na deze video bekeken te hebben, is het bijna onmogelijk om vol te blijven houden dat er, zoals veel politici in het Westen steeds maar weer herhalen, absoluut geen sprake is van islamisering.

E.J. Bron


TPTV streeft er naar u met een breed spectrum aan visies, opinies en wereldbeelden te confronteren. Het World Wide Web biedt ons evenzeer een venster op wijsheid als op waanzin, brengt ons zowel waarheid als wensdenken en maakt geen onderscheid tussen wichelroedelopers en wetenschappers. Maar veel van wat internet presenteert is wonderlijk. Een open mind en de bereidheid ons te laten verbazen zijn leidraad bij het streven van TPTV om u te confronteren met zowel de gekte als het genie van al hetgeen digitaal op ons afkomt.

Om ieder misverstand te voorkomen: de meningen, berichten en filmpjes die in de rubriek OPINIE worden gepresenteerd representeren niet noodzakelijk de mening van TPTV. In z’n algemeenheid geldt overigens voor de gehele site dat alle bijdragen de mening van de auteur vertegenwoordigen en niet noodzakelijk die van TPTV. Hierbij nodigen wij ook u uit bij te dragen aan de site met uw originele eigen visie op zaken. Verbaas ons. Voor meer info over hoe dit kan, klik hier.

 

 
 
 
 
 
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.