Het videoplatform bij ThePostOnline
RVPP
 
avatar
     
Trump4president

Spacey: ‘Trump is een fictief karakter’

'Underwood zou Trump vermoorden'

Netflix is begonnen met het uitzenden van het vierde seizoen van de hit-serie House of Cards. Wie verwacht dat zij die dagelijks met de door en door corrupte Frank Underwood in contact komen, wel in zijn voor de grote schoonmaak die Trump belooft in Washington te houden, komt bedrogen uit. Zoals bijna iedereen in Hollywood zijn de sterren die in deze politieke soap figureren privé voor Hillary of Bernie, zo ook Kevin Spacey, die de rol van Underwood voor zijn rekening neemt. In Trump heeft men weinig vertrouwen; juist wantrouwen jegens deze kandidaat overheerst in die kringen.

Als u weinig op heeft met de politieke voorkeuren van de cast, hoeft dat u nog niet te beletten van hun acteerwerk te genieten. Al is de kwaliteit van de afleveringen niet constant, het is en blijft top-tv. Voor wie niet op Netflix is geabonneerd zijn er de dvd’s.

In bovenstaand vermakelijk filmpje laat Spacey weten dat bij een verkiezingsstrijd tussen Underwood en Trump, volgens hem alle twee fictieve karakters, Underwood zou zegevieren.

Het vijfde seizoen is inmiddels in productie genomen. Dus Underwood plakt nog wel even aan het pluche. In het vierde seizoen is Scream-ster Neve Campbell de cast komen versterken. Zoals zij in onderstaand filmpje vertelt, zweert zij bij Bernie.

HoC_NC02

 
 
 
 
 
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.