Het videoplatform bij ThePostOnline
RVPP
 
avatar
     
cultuur

DiCaprio was zijn eerste Oscar weer bijna kwijt

paparazzi-beelden uit Hollywood

Afgelopen zondag kreeg Leonardo DiCaprio een Oscar. Hij was vier keer eerder genomineerd maar won nooit. Voor zijn iconische rol in Titanic werd hij zelfs niet eens genomineerd, wat de gefrustreerde acteur destijds deed besluiten het prijzengala ook maar niet bij te wonen.

Nu hij eindelijk zo’n beeldje te pakken heeft, voor zijn hoofdrol in The Revenant, scheelde het maar weinig of hij was het weer kwijt. Na uren feesten tijdens een afterparty vergat hij de kleine Oscar in de bar. Gelukkig werd het beeldje hem bij vertrek nog nagebracht. DiCaprio kreeg ook een fles champagne toegestopt, waar hij op dat moment – zo lijkt het – meer belangstelling voor had.

 
 
 
 
 
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.