Het videoplatform bij ThePostOnline
RVPP
 
avatar
     
Trump4president

‘Wat Trump zegt te gaan doen zijn oorlogsmisdaden’

William Cohen, oud-minister van Defensie VS, hekelt Trump

Amanpour-Cohen_cnn2

 

De oud-minister van Defensie, William Cohen, zei tegen Christiane Amanpour, in haar CNN-programma, dat sommige van de plannen die presidentskandidaat Trump presenteert simpelweg neerkomen op oorlogsmisdaden. Staan Amerikanen straks bij een nieuw soort Neurenberger-proces voor het bankje. Daarop reageerde Amanpour gretig met de opmerking dat dit bericht bij haar de rillingen over haar rug doen lopen. Inderdaad slaat Trump spierballentaal uit wanneer hij vertelt hoe hij als president het terrorisme gaat bestrijden. ‘We blijven niet waterboarden, we gaan straks zelfs verder.’ Maar waarschijnlijk wordt de soep niet zo heet gegeten als nu in de campagne opgediend.

 
 
 
 
 
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.