Het videoplatform bij ThePostOnline
RVPP
 
avatar
     
cultuur

Dochter Mr. Bean debuteert met cabaretshow

Lily Atkinson

Lily Atkinson treedt in de voetsporen van haar vader. Na kleine filmrolletjes, oa in papa’s Mr. Bean’s Holiday, probeert Atkinson jr. nu op eigen kracht door te breken als entertainer. Zoals je van een kleine Bean zou verwachten geeft ze haar performance een forse dosis humor mee. Senior financierde naar verluidt cabaretlessen en haar eerste clip. Die clip is nog niet op YouTube opgedoken. Maar een andere Lily Atkinson ging haar al voor. De échte Lily zal er nog een hele dobber aan hebben het niveau van senior te evenaren. Bij deze dansact van pa uit Mr. Bean’s Holiday staat ze nog bescheiden opgesteld bij een kraam op de achtergrond (zie blow-up onder) maar nu treedt ze vol voor het voetlicht.

Lily_at_stereo02

 

 

 

 
 
 
 
 
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.